perjantai 23. toukokuuta 2014


Leirikoulu Day 2


Leirikoulun toinen päivä alkoi minulla älypuhelimeni herätyksellä 7:45. Pienen taistelun jälkeen pääsin ylös sängystä ja puin vaatteet päälleni ja menin respaan odottamaan Santeria ja meidän juoksulle lähtöä. Juoksimme reilun tunnin Kööpenhaminan täysillä kaduilla ja sen lukuisissa puistoissa. Vitsit lensivät ja jalat myös. Lukuisten oikoteiden ja seikkailujen jälkeen. palasimme hotellille ja suuntasimme aamupalalle. Aamupalan jälkeen lähdimme kohti Glyptoteket -taidemuseota. 
Siellä kahden hikisen tunnin aikana opimme, mitä kaikkea epäortodeksellisen suurilla rahamäärillä ja loputtomalla kaljavirralla voi saada aikaan. Glyptoteket on katsos Carlsberg- olutpanimon perustajan pojan yksityinen kokoelma, jonka hän halusi koko kansalle nähtäväksi.
. Patsaiden ja arkkitehtuurin kyyläämisen jälkeen vaapuimme Kanal Cafeeseen nauttimaan silliä loputtoman monelta tuntuvalla tavalla. Lukuisten alkupalojen jälkeen pöytään  kannettiin valtava tarjotin erinäköisiä liharuokia ja juustoja. Ruuat nautittuamme kävelimme läheiseen puistoon rentoutumaan ja
pelaamaan Suvin kehittelemää, pesäpalloon perustuvaa, keppipalloa
Aikamme puistossa vietetyämme vetäydyimme hotellille. Hotellilla vietimme iltaa eteenpäin ja puhuimme ummet ja lammet yhdessä viettämistä vuosista järkkymättömään kello kymmeneen saakka, jonka jälkeen käperryimme horrostamaan uutta, kauniimpaa päivää kohti

-Otto M. , @MadMcStackz


Syvimmät pahoittelumme, että blogia ei päivitetty retken aikanan, mutta kenelläkään, ei tuntunut olevan aikaa kyseiseen tehtävään matkan aikana.

Tekstit kuitenkin ilmestyvät viikonlopun aikana ja kuvat viimeistään ensi viikolla.

-Mikko

1 kommentti: