tiistai 20. toukokuuta 2014

Day 1

Saavuimme lentokentälle kaikki hyvissä ajoin ja pääsimme sukkelasti turvatarkastuksesta läpi. Ylimääräinen aika (1,5 h) käytettiin hyödyksi pelaamalla korttia ja kiertelemällä kahviloissa.
Lentokone matka sujui hyvin ja kaikki käyttäytyivät hyvin. Lento oli ajallaan ja lentokeli oli hyvä.                              
Kööpenhaminassa oli heti saavuttuamme lämmintä ja porukka oli innoissaan.
Ensimmäisen ongelman kohtasimme metrossa. Metroraiteita korjattiin ja jouduimme vaihtamaan junaa Øresundissa. Emme aluksi kuitenkaan tienneet sitä ja palasimme samalla metrolla takaisin lentokentälle.
 Jatkoimme matkaa kuitenkin vielä kerran Øresundiin ja tällä kertaa tiesimme vaihtaa metroa.  Tanskassa on mukavia ihmisiä, jotka auttavat mielellään.
Muutama oppilas ja opettaja meinasivat jäädä vielä ovien väliin, koska ne sulkeutuivat niin nopeasti.
Hotelli oli erittäin pieni, kuuma ja turkoosi, mutta
kelpasi meille oikein hyvin ja herätti lähinnä huvitusta, eikä negatiivisia ajatuksia. Päivä soveltui loistavasti kävelemiseen ja kävelimme ensimmäiseksi raatihuoneen torille syömään. Itse kävin KFC:ssä syömässä. Ruoka oli maittavaa.
Tästä jatkoimme Gammelstrandiin, kiertoristeilylle. Aurinko paistoi ja oli kiva paistatella päivää katsellen Kööpenhaminan nähtävyyksiä. Kun tunnin kiertoajelu oli ohitse kävelimme Madklubbenille syömään. Siellä söimme oikein maukasta vasikkaa ja  jälkiruokaa. Tämän palasimme kioskin ja puiston kautta hotelille.  Päivä oli onnistunut ja uni varmasti maittaa raskaan päivän jälkeen.

Kuvia en postaa tähän blogiin vielä, koska puhelin ei halua olla ystävä.

Kuvia ilmestyy ennen paluuta kuitenkin ainakin minun (@Mikkelix) ja Pekan twitter-tilille (@P_Hamalainen)

Huomiseen!

-Mikko, @Mikkelix

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti